Over ons

story

 

Over de chef …

Tot voor kort chef in het alom gewaardeerde Prieuré de Conques, zet chef Pascal Fuchs hier een nieuwe stap in zijn rijk gevulde carrière. Na een professionele opleiding, met zijn ervaring van jaren bij gerenommeerde chefs en restaurants in binnen- en buitenland, vindt hij hier een nieuwe uitdaging.

Pascal is een gedreven, gepassioneerde chef die kiest voor kwaliteit en verfijning. Door de jaren heen ontwikkelde hij een eigen stijl, gebaseerd op een grondige kennis van de klassieke Franse keuken, verrijkt en aangevuld met en dankzij zijn persoonlijke culinaire verworvenheden, buitenlandse invloeden en eigen creativiteit. De chef waakt ook over een rijk gastronomisch aanbod gericht op gasten die vegetarisch wensen te eten. Zijn keuken zal u verrassen.

 

Over het vernieuwde opzet ...

Het mooiste restaurant van Beveren-Waas zal binnenkort weer zijn deuren openen. Na een grondige renovatie, waarbij alles onder handen werd genomen -immers, zowel de keuken zelf als het interieur en de bar zijn grondig vernieuwd- ben ik trots om u mijn nieuwe zaak 'Rosmarino' voor te stellen. Wij openen in het pand dat vroeger het gereputeerde restaurant 'de Schandpaal' herbergde, maar wij kiezen voor een nieuwe benaming van ons restaurant, om zo de complete vernieuwing in de verf te zetten. Wij willen met 'Rosmarino' een aanwinst en een verrijking zijn, binnen het gevarieerde culinaire aanbod in Beveren-Waas en omstreken.

Bij sommige gasten klinkt volgend opzet echter nog bekend: vooraan vindt u de rustige privé-salons, waar u zich rustig in familie- of privé-sfeer kan laten verwennen in het klassieke decor van een herenhuis dat dateert uit 1880.  Achteraan vindt u de ruime orangerie, de overdekte binnentuin als het ware, waar u kan tafelen met een groter gezelschap of waar wij recepties en feesten voor u kunnen verzorgen.

Eiindelijk is het zover. En wij zijn blij om u te mogen verwelkomen!

 

 

 

pauseplay
/
show/hideshow/hide